Vaihtolavakuljetukset ja muut kuljetuspalvelut Jyväskylässä

Kuljetus ja maansiirto Markkunen Ky hoitaa kuljetuspalvelut Jyväskylässä ja lähialueilla aikatauluja noudattaen. Työskentelemme joustavasti asiakkaan toiveen mukaan: myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kuljetuspalveluitamme käyttävät niin yksityiset kuin yrityksetkin. Kysy rohkeasti tarjousta, et tule pettymään! Kuljetuspalveluiden lisäksi hoidamme myös maanrakennustyöt, lue näistä lisää täältä.

Maa-aineskuljetukset

Kuljetamme maa-aineskuljetukset esimerkiksi rakennustyömaalle tai sieltä pois. Kuljetamme hiekat ja sorat, kalliomurskeet, täytemaat ja mullat.

Vaihtolavakuljetukset

Vaihtolavakuljetuksissa kätevällä järjestelmällämme voidaan lavat laskea maahan, jolloin niiden lastattavuus on helppoa. Vaihtolava sopii erinomaisesti esimerkiksi rakennustyömaalla jätteiden keräämiseen. Puratko vanhan vajan pihasta tai haluatko tehdä todellisen suursiivouksen? Soita meiltä vaihto-lava paikalle. Voimme myös jättää lavan sovituksi ajaksi asiakkaamme paikalle ja hakea lavan sen täytyttyä. 

Ota yhteyttä!

Lähetä tiedustelu palveluksistamme, palautetta tai kysy tarjouspyyntö lomakkeella. Tarjoamme monipuoliset maanrakennus- ja kuljetuspalvelut Keski-Suomessa.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kuljetus ja maansiirto Markkunen Ky
Hokkasentie 40
40950 Muurame

Y-tunnus: 20528566
Puh: +358500938032

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kuljetus ja maansiirto Markkunen Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter LinkedIn 0Jaa