Maanrakennustyöt Jyväskylässä ammattitaidolla

Maanrakennustöissä on tärkeää, että palveluntarjoajasi hoitaa työnsä ajallaan. Kuljetus ja maansiirto Markkunen Ky on luotettava maanrakennustöiden ammattilainen yrityksille ja yksityisille. Pidämme kiinni sovituista aikatauluista, työn laadusta tinkimättä. Pitkän linjan ammattilaisina voit luottaa meihin. Maanrakennustöitä toteutamme niin yksityisille kuin yrityksillekin Jyväskylässä ja lähialueilla.

Käytössämme on nykyaikainen kalusto

  • Kuorma-auto Scania
  • Kumitelakaivuri Bobcat
  • Telakaivinkone Doosan LC225DX

Kaikki maankaivuu- ja maansiirtotyöt

Palveluntarjontamme on hyvin laaja. Maanrakennustöiden lisäksi saat meiltä mm. maa-aineskuljetukset ja muut kuljetuspalvelut – lue niistä lisää täältä.

Purkutyöt

Pitäisikö vanha vaja pihasta purkaa? Vai raivata kokonainen talo uuden tieltä? Palveluitamme tarjoamme myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten purkutyöt eivät haittaa liiaksi lähistön muuta elämää.

Maankaivuut ja maansiirrot

Hyvällä kalustollamme pääsemme niin pieniin kuin suuriinkin alueisiin. Onko pihasi vaikeakulkuinen? Kätevällä kumitelakaivuri Bobcatilla pääsemme näppärästi vaikeakulkuisiin pihoihin suorittamaan isojen maankaivuutöitä. Telakaivinkoneesta taas ei voimaa puutu, joten suuren luokan maankaivuut onnistuvat kätevästi. Kuljetamme myös maa-aineksen pois.

Rakennusten ulkopuoliset vesi-eristys-, viemäröinti- ja kosteussaneeraustyöt

Kaivamme ojat, viemäröinnit ja toteutamme monipuoliset vesi-eristys- ja kosteussaneeraustyöt. Kysy meiltä tarjousta tai lisätietoja!

Salaoja- ja sadevesijärjestelmätyöt

Salaojat- ja sadevesijärjestelmät asennetaan yleensä talonrakennuksen yhteydessä. Kun työ on kerran hoidettu kunnolla ammattilaisten puolesta, ei kiinteistön omistajan tarvitset pelätä kalliiksi tulevan korjauksen mahdollisuutta.

Piha-alueiden kunnostustyöt

Pitäisikö pihaa tasoittaa? Vanha kanto kaivaa ylös tai uima-altaalle kaivaa paikka? Nämä ja monta muuta piha-alueen kunnostustyötä hoituvat meiltä. Bobcatilla pääsemme ahtaistakin paikoista kulkemaan vahingoittamatta muuta pihapiiriä ja suuri, voimaa vaativia maanrakennustöitä varten yrityksellämme on telakaivinkone.

Ota yhteyttä!

Lähetä tiedustelu palveluksistamme, palautetta tai kysy tarjouspyyntö lomakkeella. Tarjoamme monipuoliset maanrakennus- ja kuljetuspalvelut Keski-Suomessa.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kuljetus ja maansiirto Markkunen Ky
Hokkasentie 40
40950 Muurame

Y-tunnus: 20528566
Puh: +358500938032

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kuljetus ja maansiirto Markkunen Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter LinkedIn 0Jaa